Med ert bästa för våra ögon!

Väl valda leverantörer - produkter i världsklass.

Färgsäkert och kompetent.

Engagerad och kompetent personal, alltid med idéer och lösningsförslag nära till hands.

HANDLA SMART, HANDLA LOKALT!

Vi blir glada. Miljön blir glad. Och framförallt; vi kommer göra vårt absolut bästa för att du som kund skall bli nöjd.

/

Tapet i Halmstad

Inspirerande färgidéer för ditt hem

Skapa en personlig touch i ditt hem med tapeter som berättar din unika historia. Att välja rätt tapet är som att välja konstverk för dina väggar, där varje mönster och nyans skapar en atmosfär av stil och elegans.

Välkommen in, eller ring oss!

Vi är aldrig längre än ett samtal bort, och butiken ligger i centrala Halmstad.

Besök oss

Färgab Boris Karlsson
Söndrumsvägen 39
302 37 Halmstad

Ring eller mejla oss

  Tel. 035 21 80 80
 Butik/förfrågningar: butik@fargab.com
 Ekonomi: halmstad@fargab.com

Företagsinformation

Färgab Boris Karlsson AB
Organisationsnummer 556192-4712
Grundat 1976


Utforska tapetmönster i Halmstad

När det kommer till att välja tapeter är Halmstad en stad som inspirerar till att blanda det moderna med det traditionella. Mjuka pasteller kan skapa en lugn och avslappnad känsla i ditt rum, medan djärva geometriska mönster kan tillföra en modern touch. Återspegla stadens naturliga skönhet med tapeter i organiska mönster och jordnära färgskalor.


Anpassa din inredning med tapeter

Tapeter är ett fantastiskt sätt att anpassa din inredning och skapa ett uttryck för din personlighet. Om du letar efter en tidlös elegans eller en lekfull färgexplosion finns det tapetmönster som passar just din stil. Mångsidigheten hos tapeter gör det möjligt att skapa känslor i olika rum, från sovrummets avslappnade atmosfär till vardagsrummets livliga energi.

Vårt sortiment av tapeter

Utforska vårt omfattande sortiment av tapeter noggrant utvalda för att passa Halmstads unika estetik. Vi erbjuder allt från klassiska mönster till moderna och trendiga tapeter. Välj mellan olika texturer och kvaliteter för att hitta den perfekta tapeten för ditt hem. Vi strävar efter att erbjuda mångfald och kvalitet, så att varje kund kan hitta det de söker.

Frågor och svar om tapet i Halmstad

Hur väljer jag rätt tapet för mitt rum?

Valet av tapet beror på rummets syfte och din personliga stil. Mjuka färger och mönster kan skapa en avslappnad atmosfär i sovrummet, medan livliga mönster kan passa bra i kök och hall.


Kan ni skapa anpassade tapetmönster?

Ja, vi erbjuder möjligheten att skapa anpassade tapetmönster för att matcha dina specifika önskemål. Kontakta oss för att diskutera dina behov och önskemål.


Vilka är de senaste trenderna inom tapetdesign i Halmstad?

De senaste trenderna inkluderar naturnära mönster, geometriska former och en återgång till det mer traditionella.


Hur lång tid tar det att sätta upp tapet?

Tiden det tar att sätta upp tapet beror på rummets storlek och komplexitet av mönstret. Generellt sett kan en erfaren tapetserare slutföra arbetet på ett par dagar inkl. grundarbete.


Kan jag tapetsera över befintlig tapet?

I de flesta fall är det möjligt att tapetsera över befintlig tapet, förutsatt att ytan är jämn och i gott skick. Det är viktigt att använda rätt lim och förbereda ytan ordentligt för bästa resultat.


Hur rengör jag tapeter?

De flesta tapeter kan rengöras med en mjuk trasa eller svamp. Dock är det viktigt att undvika att använda starka rengöringsmedel eller att gnugga för hårt med för torr trasa då detta kan skada tapetens yta.


VÅRA LEVERANTÖRER

Färg, spackel & lim.

Beckers, Osmo, Jotun, Väggmaterial, Auson, Herdin, Falurödfärg (orginalet från Falun), Sioox, Organowood, Hammerite, M&P, Bostik, Keim, Hernia, Alfort, Hagmans, TEC 7, Plastikote, Little Greene, Zar

Tapeter och vägg

BoråsTapeter, Casadeco, Photowall, Midbec, Wood on Wall, Matthew Williamson, In Trade, TT Terminalen, Rebel Walls, Carma, Duro, Sandbergs, Majvillan, Lim & Handtryck, Caselio, Casamance, Sandersson, Morris & Co, Mimou, Osborne & Little, Zoffany, Romo, Thibaut, Little Greene

GOLV

Tarkett, Forbo, Arena, Golvabia, Duri, Kjellbergs,ASPECTA Elemental, BJELIN, Astroturf, Berry-Alloc, Dala Floda, NQD, SGD

Tillbehör, verktyg & övrigt

Anza, Sandvik, Orkla, Folkpool, 3M, Mäster, Embo, Nitor, Tasso, Tesa, Sheetrock, Jape, Konkret, Plastic padding